evenimente restaurant belvedere timisoara

Organizări evenimente în Timișoara

Organizăm nunți, botezuri și alte evenimente

Complet renovat, în manieră chic-contemporană, Restaurant Belvedere Timișoara este scena de desfășurare ideală pentru evenimentul pe care doriţi să-l sărbătoriţi. Fie că este vorba despre o masă cu familia, prietenii sau fericitul prilej al unei nunţi ori botez, Restaurant Belvedere Timişoara poate fi amenajat conform dorinţelor dumneavoastră.

Purtând numele unor capitale europene, sălile Viena, Athena, Europa, Roma, Praga ori Dublin se vor transforma în locaţia perfectă pentru grupuri de 10 sau 250 de persoane.Cu un design contemporan şi o superbă privelişte asupra Pieţei Victoriei, restaurantul poate găzdui 130 de persoane şi reprezintă alegerea perfectă pentru evenimente speciale.

Atriumul spectaculos acoperit cu sticlă, Lobby bar împreună cu superba terasă în aer liber, Havana Club sunt argumente convingătoare în alegerea pe care o faceţi, stând la dispoziţia invitaţilor dumneavoastră.Pentru toate evenimentele, Hotel Timişoara şi echipa sa de profesionişti sunt pregătiţi să vă ofere consiliere şi recomandări de firme specializate în decoraţiuni, dj şi fotografi.

Meniurile noastre sunt atent elaborate astfel încât să acopere toate dorinţele oaspeţilor, de la bucătăria tradiţională la cea gourmet.
Vezi pachetele
dedicate nunților, botezurilor și altor evenimente

Află mai multe informații: